Multi Style Percussionist

Vanaf tienjarige leeftijd heb ik mij geïnteresseerd en ontwikkeld in het bespelen van vele percussie instrumenten uit alle uithoeken van de wereld.

Na meer dan veertig jaar intensieve studie, heel veel live concerten met formaties in velerlei soorten muziekgenres en meer dan 100 vinyl en CD opnames kan ik mezelf bestempelen als een ‘Multi Style Percussionist’

De laatste tien jaar ben ik ook gaan componeren en ben ik ondertussen auteur van verschillende muziekproducties en filmmuziek.

Je kan mij boeken om mee te spelen in jou project of band. Je kan me inhuren voor studiesessies. Je kan je eigen opnames naar me e-mailen en ik vervolledig jou project met mijn percussie sounds en grooves . Jou tracks kunnen vandaag makkelijk over de hele wereld verstuurd worden en in mijn persoonlijke studio een ‘world touch’ bekomen.

Contacteer me op 0032 475 717110 en van.woensel.peter@gmail.com